baiknyer~ diorg nieh~

Mei 12, 2013

Tutup telinga.. Ramainya yang Bising....

Setelah difikirkan... setelah ditimbangkan... Kita mengambil keputusan untuk tidak menutup blog yang bersawang ini. Tapi... Tapi blog ini tak kan menyajikan E-novel untuk kalian sehingga diberitahu. Entry e-novel sebelum ini juga sudah kita padamkan.

Apa yang kita akan kongsikan disini cuma REVIEW novel atau apa-apa yang kita nak kongsikan lah... dan cerpen. Insya Allah nopen pun akan dikongsikan di sini. Maaf ya kalian, kita tak sanggup dah nak menyiksa kalian untuk menunggu sambungan kisah Si Mata Hijau dan Edrryanna tu sedangkan mood kita pun tunggang langgang. Doa-doakan saja sampai masa, apabila e-novel tu siap, dia kongsikan di sini.

Ikhlas,
Nemo a.k.a meRerimo

2 ulasan:

prog muten berkata...

rm1/pc strip test upt pregnancy dan rm1.20 stript test opk kesuburan
email; lovidoobidoo@gmail.com
blogshop; http://tester-kesuburan-pregnancy-murah.blogspot.com/
sms:puan nor 0122723104

Afwan Iman berkata...

waaah., nasib baik x tutup blog nie....
congratz erimo!!!
found that EYT novel already!

(^0^) ErimO pAda SeOranG Nem0 (^0^)