baiknyer~ diorg nieh~

Jun 20, 2011

Akhirnya~~~ terKUBUR jua.... Innalillah~~~



Nemo dalam MOOD sedih owkeh~~~~ hukhukhuk....

mana tak sedey.... Hampir setengah tahun Aksara Keraian menyepi... Nemo dan rakan-rakan memekakkan telinga, membutakan mata, membekukan hati untuk menjawap persoalan-persoalan yang dilemparkan pada kami... Bukan mahu mengeluh.. sekadar berkongsi rasa....

Siapa yang tak terasa bila dihujani soalan...

" Kenapa Aksara menyepi?"

Siapa tidak terkutik apabila ditanya ...

" Berapa lama kami nak tunggu penulis-penulis Aksara menyambungkan kembali cerita?"

Lagi menyakitkan hati apabila ada suara-suara sumbang yang "menyalak" <--ops... pinjam term AA jap... siapakah? ELF.. kau org mesti tau... xtau daku seligi...

" Kau orang di Aksara tu hanya hangat-hangat tahi ayam, mengejar populariti murahan menagih belas kasihan orang untuk menaikkan traffic blog..."


Wah... lancang sungguh yang berkata-kata itu....

Sungguh daku terkilan.. lantas mengambil inisiatif berdiam diri....

tapi...

Sungguh... Mungkin atas doa-doa mereka itu yang sememangnya tidak senang dengan kami keluarga Aksara... maka... Nemo dengan BESAR HATI mengucapkan TAHNIAH pada mereka atas kejayaan mereka menDOAkan kami di Aksara...

Sudah... tutup kisah mereka.... kerana... kini.. secara RASMInya.. AKSARA KERAIAN telahpun dibubarkan....!!!!

dengan itu... pada mereka yang masih menunggu EYT utk di sambung.. maafkan Nemo.. kerana.. tiada penyambungan untuk EYT....

tapi....

INSYA - ALLAH.... EYT akan Nemo upload dlm versi yang baru.... Di sini...

8 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Arrgghhhh...!!

tidak pcaya aksara keraian akan di bubarkan...!!

fikirlah masak2 sebelum di bubarkan...

tolong laaaa cik nemoo... :(

wAtashiwa Nemo-cHan berkata...

maaf yunk....

semua diluar bidang kuasa nemo....

nemo cuma ikan kecil di AKSARA... walaupun badanku yg paling besar....

NY berkata...

bagai x percaya AK dibubarkan secara tiba-tiba tanpa sebarang notis!
sedih =(

Tanpa Nama berkata...

cik nemo yg cumel,

tolong la buat sesuatu, supaya Aksara Keraian bjalan sperti selalu..

bincang2lah dengan admin (nuar).. nape nk bubarkan satu akademik penulisan yg telah dia bina? xsyg kee??

plzzz...!!

byk lagi novel yg tgantung tau..smpai saat ini sy msih mennggu..

tolonglaaaaaaa...

hanisah hassan berkata...

Alah sayangnya.Pasti ada hikmah.Nasib baik juga kita semua memang menulis didalam blog sendiri .Jadi kalau tangan gatal nak menulis taklah binggung nak letak kat mana kan.Beberapa kali juga cuba contact admin tak dapat.Nemo...sambunglah emerald kat blog awak. Akak peminat setia EYT tau.

Mohd 'Azim Kamaruzzaman berkata...

Jim sgt terkilan ngan sikap AK yg ibarat mementingkan diri sendiri smpai melukakan hati ramai pihak..

Menghilangkan diri secara tiba2 n wat semua org yg terlibat ngan die hidup terkontang kanting..

kecewa teramat sgt dgn sikap die!
SANGAT2 KECEWA!

wAtashiwa Nemo-cHan berkata...

Kak NY...

Nemo bukn takat sedeh.. tp tahap nak pijak2 org tua tuh kalau nemo jumpa dia... GR~~~

Tanpa nama..

yeap.. nemo tahu nemo comel.. tp.. nemo cuma ikan kecil... mcm nemo katakan.. nemo bukan sesiapa pun dalam AK.. sekadar menumpang populariti AK untuk bertapak dlam AK...

pasal admin... maaf sekali lagi.. nemo mmg xboleh nk berbincang.. sbb si ADMIN itu sudah HILANG!!!

Kak Nisah...

Nemo tawar hati kak.. serius la... mmg tawar hati dgn sikap dia... biarlah org nk kata nemo pentingkan diri.. tp.. mmg nemo tawar hati sgt...

EYT.. insya allah kak.. kalau terbuka hati akan ku upload di sini...

Ajimchan...

nemo bukan setakat kecewa.. nemo dh tawar hati.. apa yg boleh nemo harapkan sekarang.. nemo harap nemo kuat iman jangan sampai rasa hormat nemo pada dia hilang mcm dia mengHILANG...

walau apa pun alasan dia menghilang.. nemo tak boleh terima.. dia buat nemo rasa rasa sayang dan hormat nemo pada dia tak berharga langsung. ibarat SAMPAH....

Tanpa Nama berkata...

sedihnyaaaaa...!!

bila blog peribadi AK juga turut hilang...Aper nihh.. saya salah pandang ke atau salah taip...

entah lah, hila sepatah ayat melainkan kesedihan...cuma mahu bfikir positif, mgkin admin ada masalah tsendiri.. itu saja..

nemo, jgn mara2 ye, nanti bawa2lah bbincang..


psstt..perasaan sedih, lagi sedih bila menaip komen smbil dgr lagu kat blog nemo..huhuhu

(^0^) ErimO pAda SeOranG Nem0 (^0^)